"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

onsdag 24 februari 2010

trött

sov rätt dåligt och slumrade till i morse igen...då ringde telefonen och det var en kvinna som meddelade att mamma skulle få komma på rehab från i morgon till den 9 mars, och det var vissa saker jag skulle ta med dit och ordna med...sen skruttade jag omkring i nattlinne hela dagen och städade tvättade och fixade...sen så åkte jag och mammas särbo och köpte en säng..en väldigt trevlig försäljare var där på Mio och ja jag hade säkert kunnat prutat lite,men fick ändå bra service och ett okej pris för att få hem transport och bort transport.

så var vi och hälsade på mamma, och efter det åkte vi till pizzerian och hämtade en pizza och delade på...gott var det och nu i kväll har vi tittat lite på tv os och nyheter.

så ringde dom från vvs firman om vårt badrum, och jag fick tänka om, han sa att det skar i hans hjärta att göra som jag tänkte, så då fick han som han ville...vi köper oss en enkel billig duschkabin och sätter in direkt, skippar tvättmaskinen ( vi har ju tvättstugan mitt över i trapphuset) och drar rör till bubbelbadet som så småningom ska på plats...och rörisen tyckte att badrummet var ju så fint så vore synd att göra hål i kaklet till något som vi ska ta bort eller så sen... så nu harvi 2 duschväggar till salu och 1 dusch av modernare slag till salu snart....ska annonsera ut grejorna så får vi iallafall så vi har till duschkabinen, kanske en del till badkaret också, för duschen var svindyr sa dom vi köpt lägenheten av.

sen så ringde samordnaren och undrade var vi ville ha för saker uppsatta....och var....då kände jag att det var så långt nu att säga var jag ville ha sakerna, så han skulle höra av sig till nästa vecka så får vi peka ut var vi vill ha grejerna på måndag eller tisdag. Det är ju synd om det blir fel nu när det är så fint...eller som det sägs iaf....

det jag är trött och sliten känner jag...har haft hjärtklappning emellanåt flera dagar till och från på olika tider, speciellt när jag lagt mej har det varit så...inte så bra, och framförallt inte så skönt...men i morgon är det bara tvätten, mattbyte, torka golv,och dammsuga kvar så kan jag koppla av lite.... och åka hemåt igen....

det löser sig sa han som "sket i vasken"....

2 kommentarer:

Nina sa...

Slit inte ihjäl dig, Stumpan. Det finns bara en av dig och den är bra att ha kvar :)


Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Vida sa...

Var rädd om dig och lyssna på ditt stora hjärta... det ska inte klappa för hårt!

Kramar