"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

onsdag 16 juni 2010

det händer

roliga saker också emellanåt, som igår när jag gick förbi en affär som hade kläder i storlek 42 och uppåt...där i butiken letade jag efter en klänning till 50 årsdagen , men ägarinnan av butiken kom fram och undrade om jag ville ha hjälp, då förklarade jag att jag ville ha en längre klänning, och sen gav det ena det andra och till slut så kom vi fram till att vi var födda samma år, bodde bara en bit ifrån varandra och att hon hade ett ställe Irmas Uthus som jag länge sett skylt om och tänkt och funderat kring vad det var för något.....hon bad om mitt telefonnr och skulle höra av sig till mig för hon hade nog klänningar som hon skulle göra sig av med hemma... så gav henne mitt telefonnr och kikade lite och fick hennes kort och hittade hennes blogg. Ibland känns det som ödet pekar och då är det bäst att passa på :0)

men idag har jag beställt en klänning på nätet...vi får se om den kommer och hur den passar....svart...nå...det får duga det också....så livet är fullt av överraskningar....nu är det dags att sussa....sov gott vänner....

3 kommentarer:

Lena sa...

Ja tänk vad livet kan skänka många spännande äventyr, utan att man anat innan.. ;)
Kram i natten! /Lena

Lena sa...

Tack för värmande komentar!♥
Nattkramen på dej! /Lena

Vida sa...

Vilket fantastiskt sammanträffande, tack för att du delade med dig. Undra vart det ska leda kan jag inte låta bli att tänka!!