"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

torsdag 6 januari 2011

Dagens kalkon

ja...igår köpte vi en kalkon  på 5,5 kg som jag håller på med just nu....den skulle tina i 3 dagar men det hade jag inte tänkt mig...så jag stoppade in den fryst :0) så får vi se vad det blir av den när den är klar...tror säkert att det blir gott....Gjorde lite kryddsmör nu på vitlök, chilisalt och basilika och lite lime....just det lite annat var det också som jag skvätte i smöret...kommer inte ihåg vad det hette...minnet är bra men kort...

jag hade velat åka på Ikea idag och köpa skafferiet men tyvärr är vädret väldigt trist idag, blåser och snöar som f....så vi får vara hemma idag...jag har precis beställt grejorna jag ville ha på nätet ;0) så nu får vi se när de anländer till oss här hemma.....jag ser fram emot att få ett riktigt skafferi äntligen....så kan man hitta grejorna bättre i vårt lilla kök.

ska pyssla lite idag tänkte jag...kalkonen luktar gott där inne i köket...det finns fördelar och nackdelar med att ha öppet mellan vardagsrum och köket emellanåt.....

så vad tänkte ni göra idag?

3 kommentarer:

Iggepop sa...

Vilket gott projekt... akta så Kalle inte blir för torr! ;) (egen erfarenhet) Ha en fin, gooood dag! Kramen

Vida sa...

Hade tänkt mig en långpromenad genom byn men här yr snön så det blir läsning och föra över bilder till nätet (där jag väljer att spara dem) istället... det är också skönt men min kropp börjar bli lite rastlös..

Kramar

Nina Lindh sa...

Jag har ju öppet mellan hallen-köket-vardagsrummet-matrummet... men det går faktiskt bra vad gäller matos. Men... vi lagar ju inte stekt lök och sånt som luktar mycket.

Hoppas du får till en underbar kalkon... så det inte blir bara en kalkon av allt.

Kraaaaaaaaaaaam!