"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

torsdag 30 december 2010

så blev det torsdag

och ett nytt läkarbesök och en öroniflammation avslutar året, vilket naturligtvis inte var så glädjande. Ändå känner jag mej harmonisk inför faktumet att jag fick relevant hjälp och att jag förhoppningsvis kan inleda 2011 som  friskare än av slutet av 2010. Jag känner mej också ödmjuk inför att det var en bra dag idag även om det inte blev som jag tänkte mig i går. Natten gav nya perspektiv och då var det också ett beslut att ta om hur dagen skulle kunna bli.

Jag hade fina samtal idag med flera och det gör mig också varm att jag kan finnas för mina kollegor när de behöver mig en stund i olika sammanhang, att vi kan resonera och njuta av vår tillvaro tillsammans. Andra samtal idag har också berikat min tillvaro, och fika hos svärmor gjorde också oss gott.

ja, så känner jag mig förberedd att fira in det nya året med maken och 2 goda vänner på middag i morgon...att njuta en stund av god vänskap,skratt och mat..

jag känner mig beredd att möta det nya året med värmen och kärlek till alla som kommer i min vardag, och som finns i mitt liv, att dela med mig av det som är jag, precis så som jag är....

Vem vet vad som väntar mig runt nästa hörn i livet? Spännande tänker jag , och känner ett lugn i att vila i min tanke att allt löser sig....så småningom...

Sköt om er där ute....vi ses

1 kommentar:

Vida sa...

Vilken snygg header!! Känns som om jag också borde rycka upp min bloggdesign. Kanske blir så 2011:).

Önskar dig en fin nyårsafton och jag tror att 2011 blir ett särdeles spännande år.

Kramar till dig och tack för dina fina kommentarer hos mig