"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

tisdag 10 januari 2012

månen skiner

med sin fulla kraft, och jag brukar ju faktiskt inte sova då, men nu har jag sovit som en stock i 2 nätter och tyckte det var lite märkligt....sov dåligt innan istället men allt är ju bra så länge man får sova iaf...blir lite mosig av medicinen märker jag, och skulle gärna vilja vara utan den men, vågar inte prova att sluta heller igen, då jag blev sämre sist jag trappade ner.

har en del av de symptomen som tyder på att min smärtlindrande medicin inte är allt för bra och det vore kanske bra att slippa äta den åtminstone....får se om jag kanske kan trappa ner den senare i vår. Tror också att medicinen gör mej mer orkes och koncentrationssvag vilket inte känns okej. En som jag känner som också har samma som jag, både ont och RLS har skippat sin medicin då hon insåg att hon inte mådde bra alls av den så hon slutade....vet inte om det är okej att inte sova istället men ja...vi får se hur jag ska göra...

i morse hittade jag en bok och den har jag inte läst så tog den och hittade ett citat som jag tyckte var bra...la det på FB i morse och fick en kommentar av en kollega som undrade om det inte var bra...jo då svarade jag och så sa hon att man kan ju tolka det jag skrev på flera sätt...skrev " Om man sitter på en död häst är det dags att kliva av..." och ja kanske var det känslan av att åka buss som gjorde att det ploppade upp....eller så var det bara ett citat som passade just då...och tänk, så olika vi tänker om små ord som ploppar upp....:0) och tänk hur små ord kan ställa till det....utifrån att de tolkas fel.

det jag fick lära mej på en kurs en gång var, att den som tolkar har företräde, och det finns alltid utrymme att tolka de ord man läser hos andra. Spännande nog vill jag påstå. Det är inte alltid som åtminstone jag tolkar saker rätt. Men jag brukar också fråga, vilket är bra för då får man svar på det man undrar.

har många funderingar just nu, och det tillhör det som kallas livet....

Take care...hörs

1 kommentar:

Gisan sa...

Det är hemskt när man måste välja mellan en medicin som gör livet lättare och sin ork och koncentration. Jag har varit i den situationen men med annan typ av medicin. Nu är jag tack och lov medicinfri sen några månader och känner mig mer som "mig själv" än jag gjort på länge :-) Tyvärr är ju det inte alltid ett val man kan göra. Kramar i massor till Dig!