"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

söndag 1 januari 2012

2012-01-01

Nytt år och en ny början! Året som tagit slut är gått kan vi inte återskapa, oavsett hur eller vad som hände, och året framför oss ligger öppet för oss med nya utmaningar, möjligheter för mig och oss att leva de liv vi vill leva och jag har ju länge funderat på att sluta den här bloggen och har också under dagen funderat hit och dit på varför jag bloggar, och för vem egentligen...Samma tanke har jag haft om fejan...så mina vänner...ett nytt år, nya möjligheter innebär också att jag lämnar vissa saker bakom mig, som den här bloggen :0) beslutet känns rätt, och vem vet, jag kan ju dyka upp i en annan blogg, någon annanstans, en annan dag, vid ett annat tillfälle. Men just nu kändes det rätt att släppa taget om livet här som "Di the Queen" och vända bladet till nått nytt.

Därmed är det inte sagt att jag inte kommer att följa de bloggar jag följer och vill följa. Jag kommer att finnas tillgänglig på mailen för de som har behov av att nå  mig  på diqueen@hotmail.com.

Jag väljer att kliva ur rampljuset för de som anonymt följt min blogg under åren och som aldrig lämnat ett spår av sig i en kommentar trots att jag ändå varit så intressant för er. Ni som lämnat små spår av er i form av kommentarer kommer jag att sakna och Tack för fina tankar och små glädjestunder jag fått då jag läst era meddelanden. 5 års bloggande har gett mig ofantligt mycket på olika sätt och nu kommer min fotografiska resa att leva vidare på andra platser i vår magiska rymd och då kommer de att presenteras under mitt riktiga namn :0)

så till sist en önskan om att ni alla ska ha ett riktigt bra 2012!!

Tjingeling
Di

6 kommentarer:

Laizan sa...

Tråkigt att du slutar blogga. Har följt din blogg så länge och tycker om att läsa den även om jag är dålig att kommentera. Men det är väl så att man måste vända blad ibland. Ha det gott och vi håller kontakten i alla fall.
Ett riktigt gott 2012. Varma kramar till dig.

Anonym sa...

KRAM! Och tack för att du förgyllt min tillvaro med dina fina bilder och kloka tankar genom alla år. Jag kommer att sakna dej. (Och håller tummarna för en fotoblogg eller kanske en lösenordsskyddad...? ;-) )

♥ cloudberrie ♥ sa...

Nämen, snopet! När jag precis "hittar" in till dig och din blogg, då ska du sluta. Men så är det ibland med livet :) Det var iallafall roligt att "träffas" i julswappen!

Kram från Eva

Lena sa...

Ja allt har sin tid!♥
Fast om jag ska vara ego? så tycker jag att det är jätte tråkigt att du lämnar bloggen.. :(
Men man ska följa sitt hjärta!♥ & vem vet? en vacker dag kanske du är tillbaks på annat vis? ;) berätta för mej om du startar upp något som jag kan få följa! :))
Har skrivit upp din mail, ifall jag behöver nå dej den vägen!
Kramar i massor & må så gott♥!!

... känner att jag saknar dej redan...:(
/Lena

Anonym sa...

Ha de så gott Di och lycka till med det fortsatta fotograferande. Det har varit trevligt att följa och läsa din blogg, ser framemot att du ev startar upp en ny så småning om. Ha de bra och lycka till i framtiden

Vida sa...

Ååååå vad jag kommer att sakna dig i bloggvärlden MEN vad klok jag tycker du är som slutar. Jag ser fram emot att ses i verkligheten igen och hålla kontakten via mail.

Du ska veta att du verkligen har förgyllt bloggvärlden med klokord, foton och underbara dikter.

Med kärlek.

Liv