"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

söndag 13 november 2011

en dimmig dag

i huvudet och ute, tog en ipren så lättade dimman i mitt huvud...däremot lättade inte dimman mycket under dagen och I och jag träffades kl 7 för att åka och fotografera diset. Vi hade väl förhoppningen att det skulle lätta lite, och bli sol, men icke...snöade gjorde det istället när vi kom hem.

Men innan det så överaskades vi av hjortar som rusade förbi, och ja, en liten oskarp bild fastnade iaf och tror dom rymt från sitt hemmahägn lite längre upp på vägen. Coolt möte var det iaf.


hjort














Mystiska templet













Ja det mystiska templet var nått som uppenbarade sig där helt plötsligt och ja ni kan aldrig gissa
vad det är....i min vildaste fantasi kunde jag inte heller göra det, men I hon undersökte det hela....



















så åke vi förbi sjön där jag hittat mitt drömhus, fast det syndes inte från sjön i dimman...däremot såg det fridfullt ut vid stugan på bilden så tog med den bilden hem istället

ja massor av andra bilder blev det också, en del bra, en del mindre bra och idag har jag fixat de sista julklapparna till swappen, sen har jag lekt lite med min wildcat som börjat om och blomma igen :) och min fina vitaorkidé...men tyvärr fanns där skräp på linsen så nu får jag ägna en stund åt att rengöra det så jag slipper trådar på andra bilder som jag ska ta! Nog är det skoj att köra lite provbilder iaf...här kommer en av dagens bild som är frän tycker jag iaf. Dagen idag har jag ägnat åt städ, fix och trix, läst, tvättat och lite annat smått och gott...i morgon är Mojen hemma igen, sen åker jag bort med jobbet ett par dagar...sen får vi se om dottern dyker upp hos oss :0) hoppas det....så tjingeling så länge!

Wildcat



2 kommentarer:

Lena sa...

Oj oj oj! vilka fantastiska bilder!! undra ja vart de där mystiska Tempelt ligger...?
Tur att inte dimman lättade ;) för det gjorde ju det sååå magiskt!!
Kram kram!♥ /Lena

Lena sa...

Oj oj oj! vilka fantastiska bilder!! undra ja vart de där mystiska Tempelt ligger...?
Tur att inte dimman lättade ;) för det gjorde ju det sååå magiskt!!
Kram kram!♥ /Lena