"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

fredag 11 november 2011

Dagarna som går

Känns märkliga just nu. Igår natt så vaknade jag av att telefonen ringde och det var mamma som var akut sjuk igen, på väg med ambulansen igen. Jag blev så yr när hörde nått som ringde och slog upp ögonen snabbt, vilket innebar att jag rev upp ÖGAT igen...suck sa jag då...var inte läge att tänka på det just då. Utan slumrade om till slut och sen var jag vaken 5 igen och började leta var mamma tagit vägen.

Hon var transporterad direkt till Gävle vilket de gör om nått ser galet ut på ekg´t vilket det gjorde också men nu har hon legat inne och blivit undersökt, jag har hälsat på henne och hon verkar piggare än sist så, ja, tror nog att det gick bra den här gången också. Var jättetrött när jag kom hem, och tack och lov fick jag ta semester idag och är tacksam för att mina kollegor stöttar i dessa situationer!

Det var tungt att meddela barnen, lillsessan i tyskland som jag hörde blev ledsen och hon flög hem i gårkväll, tack och lov för sas och sista minuten! Förstår att de blir oroliga, de har bara en mormor...eller mormorsmor eftersom det är min mormor. Ja, det är svårt tycker jag att meddela och man inte själv vet hur allvarligt det är. Vi får höra mer på förmiddagen idag och jag hoppas allt går bra.

Jag skulle ju åka till Fjärilshuset i helgen, men det blir inte så. I som skulle med är ju förkyld och dålig och jag ringde igår och sa att jag inte kan åka utifrån mammas läge. Det finns ju kvar senare huset så, det kan vi åka på en lördag sen!

Det luktar nybakat här hemma nu, gjorde en surdeg i går och som vi får se hur platt den blir...nåväl den duger att äta tror jag och jag väntar med spänning på att ronden ska ha gått så jag får höra hur mammas värde ligger och om hon ska direkt hem, eller till sjukhuset i Hudiksvall.

Återkommer!
Tjingeling

1 kommentar:

Vida sa...

Å finaste du, det skär lite i hjärtat när jag läser det här... jag hoppas att hon mår bättre...

Å jag som kom in för att gratulera till ditt spännande steg men känner nu mest att jag skulle vilja ge dig en stor kram.

Kommer bara hem över julhelgen i år så det kanske blir tajt att ses men vem vet, vi kanske får till det.

Kramar