"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

onsdag 17 oktober 2012

var det med tunga steg jag gick mot jobbet idag för jag visste ändå på nått vis...väntan var vidrig, och det infann sig en märklig känsla när beskedet kom, tomt och konstigt just där....jag var ändå förvånandsvärt lugn inombords och jag hade förberett mej på det som skulle komma innan det kom, dock var alternativet som dök upp inte något jag väntat mig, nu har jag ett val att pendla 3 timmar per dag om jag vill vara kvar...eller så får jag gå...om 12 månader till något nytt...eller gammalt...vi får se..arbetslös, eller med jobb...mitt läge är väl inte alls det bästa idag...men det kan bara bli bättre hoppas jag!! Tänker på mina kollegor i landet som också drabbas av samma som jag...just idag..

"Mihmet Credo" Jag tror på mej själv!! idag och i morgon!älv

2 kommentarer:

Frida sa...

Hej!
Hur tycker du det känns i dag när det gått några dagar och kanske hunnit ta en beskedet mer? Jag tycker att det ff är tungt, men jag mår iaf bättre i dag än i går. Det kommer väl att gå upp och ner för oss en period antar jag.
Hoppas du är ok trots omständigheterna!
Kram Frida

Di sa...

Frida:Jag är orolig förståss man är ju inte i sin kända arbetsmiljö..i Sundsvall har jag haft ett bredare kontaktnät än i Borlänge..Så det känns förståss inte bra. Jag funderar mkt på vad jag ska satsa på och hur..mest på hur och vad jag i framtiden kan orka med att göra nu. Har ju varit i situationen förr men det är 8 år sen och det såg mkt annorlunda ut då. Men tror ändå på en lösning för oss. Du har livet framför dig och du kan få stor hjälp av trygghetsstiftelsen i din handlingsplan. Det du ska fokusera på är vilka drömmar du har haft i ditt yrkesliv och reda ut hur du kommer dit.Börja med intresse testerna på arbetsförmedlingens hemsida. Kram och vi hjälps åt att fixa det här...genom att prata med varandra!