"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

måndag 25 juli 2011

Semester

äntligen har vi semester och regnet vräker ner. Helgen har gått bra trots att jag hade ont i halsen under fredagen. Vi for på släktträff i Älvdalen som det görs varje år och det var trevligt,tyvärr så fick jag jättebekymmer med magen och kan hända att det var förkylningen som gick ner i magen...eller så var det maten som inte gick så bra ihop med mig...nu känns magen iaf bättre nu så håller tummarna för att det ska fortsätta vara okej.

i morgon är det dags för ett besök på ögonkliniken för att byta linsen i ögat också, och sen bär det norrut. Ska bli skönt att slippa äta i sängen och kunna laga mat ordentligt. Vi får njuta av semestern så gott vi kan nu när vi inte har nått boende i vår lägenhet längre. Här är rena taikonboendet...haha...så får vi hoppas att jag får kontakt med byggarna och vi kan tala om vad vi vill ha för golv osv. Men det tar nog ett par veckor till tror jag....

i övrigt är det skönt att slippa jobba just nu, och ta dagen som den kommer....vi får se vad det blir och om det slutar regna snart...man kan hoppas iaf om man skulle få lust att gå ut i skogen och plocka bär eller nått :0) och till helgen är det v75 helg i Hudik och kompisarna kommer upp för att umgås och gå på trav. Ska bli kanontrevligt så vi håller tummarna att det blir uppehåll åtminstone!!

tjingeling så länge...vi hörs!

1 kommentar:

Nina Lindh sa...

Önskar dig en fin semester!

Kraaaaaaaaaaaam!