"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

onsdag 20 juli 2011

onsdag

igår var jag bjuden till C men vi var båda halvskruttiga och skippade mötet. Jag hade ont i huvudet och i halsen, och sen fick jag mer och mer ont i magen.....var jättedålig en stund så, vet inte riktigt vad som hände.

iaf så skulle vi sen gå och lägga oss efter morden i Midsommer, som vi för en gångs skull tittade på :0), ja då kom vi helt plötsligt inte in i gästlägenheten!! SUCK...då var tålamodet långt borta, och ringde till han som bokar rummet och han kom fast han somnat tror jag....och började prata om att det var inte hans vecka...och hans bil hade gått sönder osv...jahaja...sket jag fullständigt i då halv 12 då jag tagit min medicin och bara ville sova! Nå, eftersom allt blev så struligt och stökigt med att bo där uppe så plockade vi ner grejorna och flyttade tillbaks in i bruset hos oss...och bor här nu tills vi åker på semester...förhoppningsvis så är fläktarna borta när vi är hemma igen och hantverkarna påbörjar sitt arbete och då är det ju "bara" snickerier som ska in...förhoppningsvis iaf...eller åtminstone så att det fungerar med uthyrningsrummet då iaf...

så det blev en sen natt och huvudvärken sitter som ett smäck idag...och hungrig är jag men får ju inte äta för jag ska till vc och ta prover nu och ska vara fastande då dessa tas.

nåväl, allt löser sig och nu är det bara 2 dagar kvar till SEMESTER!!

Tjingeling och må dagen bli den bästa av dagar idag för alla

Nina tänker jag på och förstår hennes sorg efter sin älskade vovve....livet är tufft emellanåt på olika sätt....kram till dig!

Inga kommentarer: