"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

lördag 25 juni 2011

Glad Midsommar!

önskar jag er alla, så började jag inledningvis i går och skulle ladda upp en bild, vilket inte gick så bra...batteriet dog...haha..jaja..en dag mer eller mindre, vad gör det?

så, då önskar jag att ni hade en riktigt fin midsommar och att det inte regnat lika mycket på er som på oss, jisses då hur det regnade i skurar! Så allt var som vanligt, skurar av regn, solglimtar, mygg, knott, sill och jordgubbar, grillning i regnet...

åter en midsommar är lagd till livet, och har ju olika minnen av midsommarfirandet med goda vänner, firande i ensamhet, inget firande alls, lite lagom firande osv...precis som våra minnen från livet..

tänkte på det i går, hur olika det blir när man kommer in i nya konstellationer av relationer, alla vet ju inte ens historia, och jag vet inte deras historia heller, det är ett utforskande av andras liv och leverne och där får man kanske också visa respekt och ödmjukhet för andras historia, precis som andra måste ha för min historia.

om man skriver sitt CV för att man ska söka ett annat jobb, så sammanfattar man ju sitt yrkesliv i ett dokument, och försöker få med alla de arbetsuppgifter som man gjort under sitt arbetsliv. Man försöker också få med allt som kan vara bra om mig som person för arbetsgivaren i fallet och det är inte så enkelt att beskriva sitt yrkesliv, och sin personlighet för andra, precis som att det är svårt att beskriva för nya människor hur ens liv och leverne varit.

för mej så väcker det många fina minnen, men självklart kommer saker som inte varit så bra också upp, sånt som fortfarande gör ont men som jag har fått acceptera. Att saker gör ont betyder inte att jag inte kan leva med dem i min vardag eller vid de tillfällena då de nu dyker upp...det betyder att jag är en kännande tänkande människa, som mamma brukar säga. Och det är jag ytterst tacksam för, och så är jag väldigt glad åt att jag faktiskt också kan le åt det som varit svårt i mitt liv, att kärleken och värmen finns kvar som ett gott minne till det som varit och farit.

ja...det var lite midsommartankar från mig och den typiska midsommardagen...gråtung och  världen sover ännu. Här sitter jag i lugnet och njuter, nyskållad av duschen ute på morgonen ( glömde att sätta på kallvattnet hm) bloggar lite och dricker en av mina soppor, tittar ut på irisen som vajar i vinden och låter livet omsluta mig i en tjock, trygg,varrm tillvaro tillsammans med känslan av fridfullhet i tystnaden!

Sköt om er, och ha en fin dag!

Inga kommentarer: