"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

onsdag 17 april 2013

Nu är vi på väg hem

Har varit fina dagar, det har varit soligt sen vi kom och varmt, 20 C ungefär. snart spricker det ut överallt, där gröna knoppar kämpar för fullt för att sprida ut sig så gröna som bara vårens grönska är. I gårkväll var vi till stan och åt, strosade över Karlsbron igen och fotograferade. Ska bli spännande att se hur våra kort blev.

Många kort har det blivit för oss, både för Mojen och mig. Vi har suttit i solen och druckit kaffe och öl lite varstans i staden. Promenerat på små kullerstensgator för att leta min pärlaffär som vi till slut hittade i en liten gång. Där handlade jag pärlor av div sorter och kan nu pärla lite mer med bonusarna. råkade också hitta en annan affär som också sålde pärlor...shoppade en del där med eftersom det är billigt med just pärlor i Prag. Hittade C&A också och köpte byxor på rea för 80 kr ca en Tshirts till Mojen och 2 koftor och 1 tröja till mig.Slutsumma ca 485 kr.Sammanfattningsvis, bra flyg, bra transfer, bra hotell, bra förbindelser mot stan,vacker stad och billigt, en riktigt bra resa med andra ord.Kan rekommendera att ni åker dit om ni inte varit där :)

Och jo Mojen fick öl med hem som bara bryggs på det lilla bryggeriet vi hamnade på efter att jag "lurat" dit honom för lunch. Många goda öl fanns det och Mojen blev glad över min lilla överraskning. En whisky hittade också ner i vår bag på taxfreen och jag hoppas han fått lite plåster på såren för mina turer i affärerna....där går våra intressen inte ihop....

Nu är vips hemväg med tåget och i morgon väntar lite jobb eftersom jag missat 2 dagar av kurs.

Tjingeling









1 kommentar:

Lena sa...

Välkommen hem till regn & rusk! fniss... ;)

Kramiz♥ /Lena