"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

torsdag 29 november 2012

irriterad

över att mailen från Bloglovin slutat att fungera :( får inga mail då bloggarna uppdateras. Surt sa räven..och vet inte vad det är som är fel. Nå..det får jag fundera på kanske...eller inte.

Idag fick jag kvittot på att man mottagit mitt beslut om att inte byta anställningsort. Skönt att vara av med det beslutet tycker jag. Att börja om på något nytt. På någon annan arbetsplats en dag. Vad när eller hur kan jag inte säga, och känner mej ovanligt lugn just nu, vilket man påpekade på uppföljningen igår. Jag har landat i att jag har fibro, men att jag inte behöver vara fibro.

Jag har accepterat att det är såhär och att jag ska göra det bästa för att lyssna på kroppen och höra vad den vill. Jag har också accepterat att jag inte kan göra allt i hundra hela tiden, och känner mej tillfreds av mina tankar och livet ändå just idag. Då är jag nöjd med det. På smärtrehab kan dom inte erbjuda mig något mer, men jag behöver gå ner i vikt säger dom. Ja det vet jag också och mina försök har misslyckats så, vi får se vad jag kan få hjälp med.  Hon var förvånad över att jag kommit så långt i mina tankar och kallade mig modig :) för det krävs mod att förändra...och det har jag gjort...roligt att fler märker skillnad :)

Jag längtar iaf till nästa vecka då jag ska träna igen :). Crosstrainer är min grej känner jag. Löpis är ok, men inte alls samma som Crosstrainer. Synd att man inte har plats hemma för en sån också :) nå...jag får se hur länge sjukskrivningen blir. Jag ska träffa doktorn igen i dec och se hur läget är. Jag har också en jobbintervju inbokad så, man  vet inte vad som händer frammåt. Är glad att jag fått ha den här tiden för att hämta igen mej.

Det är också klart att mannen ska vara ledig fredagar nu fram till maj, jag tror det blir bra, och  håller tummarna för att de ska klara krisen nu och att det vänder i vår.

I morgon bär det av norrut...till mina underbara barn och min familj :) ska bli mysigt. Att göra lite advent hos mamma väntar också, sen så ska vi kika till bävern...hm...hämta studioutrustningen hoppas jag också att kunna göra så jag kan ta lite kort i vinter inne och slippa åka ner till fotolokalen. Nu ska jag hämta tvätten. Ha en fin morgondag! Tjingeling...och hoppet lever!!

2 kommentarer:

Frida sa...

Ja, nu är beslutet fattat. Även om jag har varit i stort sett säker från första stund, så är det ändå helt klart nu. Så nu är det bara för oss att börja söka oss nya arbeten. Fast det är inte så bara, men vi får tro att det blir bra. Till slut och tids nog, blir det bra!

Ha en mysig helg med dina barn!

Kram

Lena sa...

Man får hoppas att inte hela SSAB konkar! :( skralt läge, vart är allt på väg?

Nattkramen på dej!♥ /Lena