"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

söndag 18 november 2012

Host host

igår vaknade jag och hostade av bara den, Mojen har varit förkyld ett par dagar, och misstanken om att han har smittat mej är stor :0). Nå, det innebär att vi har haft 2 dagar av total stillhet med Arne Dahl tema :0) mee like. Har sett alla avsnitten nu och kunde gärna ha sett fler känner jag.

Vi tog oss varsin hutt i går fm...och hostan blev bättre, skönt en stund iaf. Tur att vädret inte varit på sitt soligaste humör för då har jag fått nått fel. Har också stickat i parti och minut, julklappar kanske? Vi får se det. Har inte orkat nått annat än att slappa och tom släktforskningen har legat på is.

I fredags träffade jag min nya doktor på VC för en koll, han var trevlig. I morgon väntar ett besök på endokrinoligen för att få lite svar på prover osv. Bra att jag blir friskare och starkare nu när jag ska ut och ragga jobb igen. Funderar och funderar över olika alternativ och har ju också funderat på vad jag är bra på och var jag trivs bäst och glömmer tid och rum.

Nå det ger sig väl kan jag tänka. Jag får ta upp lite gammalt och kika igenom och se om jag kan hitta något bra där. Får ju så många idéer om vad jag vill göra, alla är ju inte realistiska att leva på så...då går dom bort.

Ja och vem har sagt att det ska vara lätt att veta? Tjingeling

Inga kommentarer: