"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

tisdag 27 juli 2021

Hemma en snabbis

Så är vi på hemmaplan igen en stund för att lämna katterna hos svägerskan. Vi ska hämta kläder till ceremonin för x maken i slutet av veckan. Känns overkligt fortfarande att han inte finns mer och ledsamt för barnbarnen som förstår situationen. Var till äldsta dottern och sov förra v två nätter. N och jag var och beställde blommor till begravningen och gjorde lite annat tillsammans. Mysig stund med en del prat om morfar och div tankar kring det. Var också ute med tjejerna på picknick i en lekpark i skogen och åt lunch och fikade med båda sessorna och alla tjejer en stund att glädjas över. Sen åt vi sushi på kvällen.. fin tid med barnbarnen och planterade en del blommor med dottern. 

Var längesedan vi hade egentid vilket jag kan sakna. Vädret tillät inte bad denna gång men kan bli i höst då mer energi finns förhoppningsvis. Min energinivå är inte på topp det blev annorlunda än jag tänkt i sommar men en dag i taget så löser det sig förhoppningsvis. 

Vi har haft fantastiska dagar i sol iaf och resan hem gick också bra trots katternas protest med bajs och kräks. Tog bara fyra timmar hem. Det var 30 grader och sol så bilen va rätt skön. 

Tyvärr har det blivit dåligt med umgänget av kompisar i år vilket jag tänkt skulle bli mer men alla har sitt och vi vårt och så for tiden iväg och semesterslutet närmar sig. 

En ”glad” överraskning kom med lönen… ja fick 400kr i påökt mot förra årets 200kr…fast chefen har inte meddelat det vilket den ska så ja det är ju bara att vara ”glad” åt det hela och kan inte påverka det hur gärna jag än vill… 

Nu väntar morgondagen då jag ska fixa klänningen jag ska ha och har ändå hunnit med idag  att plocka nästan 2 kg hallon som blev sylt idag innan regnet kom. Sen sov jag middag med min ständiga halsont. Ska steka sill och löksås nu för kroppen suktar efter salt då man svettas kopiöst i 26 gradig natt värme. Kan bli bättre i natt… ta hand om er❤️Tjingeling

Inga kommentarer: