"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

torsdag 8 augusti 2013

Det mullrar och regnar

himlen är mörk och luften har varit kvav under eftermiddagen...rätt så skönt att regnet kom för luften brukar bli klarare efter ett regn.

Dagarna sen jag skrev sist har gått i rasande fart. Sista veckan av semestern blev fantastiskt fin med vackert väder nästan alla dagar. Kristina dagen blev en märklig dag, ändå rätt skön. Vi letade efter mammas födelsehem vilket skulle finnas i Fredriksfors, men vi irrade hit och dit och till slut gav vi upp. Får se om vi tar en sväng i höst för att till fots gå den vägen mamma sa...bil var otänkbart! Vi åt också på ett ställe och sen hittade vi en fin liten butik på landet som sålde lammstek vilket mamma tjatat en hel del om så, den fick följa med hem så får vi se när vi ska äta den :)...underbart mjuka skinn fanns också och garn...men jag besinnade mig och köpte inget. Vi for också och hämtade en sak som var jättestor till vävningen, men ja tillslut fick vi in den i bilen. Det var mammas kusinbarn som lånat den, och hon skulle också skicka ett mönster på Delsbokoftan jag vill sticka, får se om det kommer....kändes väl sisså där pålitligt. OJ nu mullrar det rejält runt mig...hm..kanske man ska sluta blogga nu??...ja det gick av sig själv eftersom batteriet tog slut...Nåväl, resten av veckan hade vi sköna dagar i stugan med kompisen, fd svärmor och S med min mor på lunch med mina två barn :)
Mysigt kan man säga sammanfattningsvis att det varit.


Idag är det torsdag och jag är tillbaks på jobbet, kändes jobbigt att komma hit i måndags när det var få personer här, och mina tankar om framtiden gör sig påminda....Sökte 2 jobb iaf på måndagen, tisdagen gick i såstakt...onsdagen gick jag hem tidigare för att jobba lite med motionen..dvs upp och ner i trappen hemma sjöblöt i värmen, så kroppen fick sitt igår med :).Tyvärr har jag haft ont i fotlederna en längre tid nu och i går var en fot för djäv....tills slut gav jag upp tog 2 alvedon innan sängdags drog på kylande liniment och sov som en stock..ja..drömde tokiga drömmar gjorde jag hela natten :( tyvärr... och förstår inte vart allt kommer ifrån faktiskt.

När det gäller jobbfronten har jag bestämt mig :) Äntligen...magkänslan leder mig mot annat än chefsjobb just nu, vilket passar bra just idagsläget eftesom jag kommit in på reservplatsen på utbildningen Utveckling av E-tjänster 120 p....det får bära eller brista, jag börjar läsa iaf om jag kan ha en individuell studietakt så jag kan läsa på 100 % istället för 50 %. Självklart vill jag ju ha ett jobb, men till det jobbet dyker upp så ...studier...och provar man inte vet man inte...:)

Läste mitt gästbloggsinlägg hos Vida häromdagen, och inser att jag får ta tag i det och fundera hur det känns, och försöka hitta en lösning på det som kommer till en..

Så ha en fin dag alla där ute...själv tänker jag på F och hennes familj och skickar en kram till H och E och hoppas att det ska gå bra med allt.

Tjingeling

Inga kommentarer: