"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

tisdag 23 juli 2013

Tillbaka i Hälsingland igen

Vädret var strålande när vi kom upp från en lång dag i Gävle för att hämta en ugn...men icke då, den var slut, så det så....då blev det att boka den och förhoppningsvis går det att ta den på hemvägen istället. Hur som helst så trist,...

Helgen som gick tillbringades med släkträff i Älvdalen och det var en riktigt härlig helg med god mat och en hel del skratt och vädret var kanonbra hela helgen.... Synd att andra stugan inte fick chansen att vara där och tävla med oss andra ....jag vann i igen! Det var också kul....däremot gick det i inte så bra i den andra tävlingen, men det var okey ;)

På söndagen var vi och kikade efter hjortron och vi fick ihop 1.2 kg på en timme ungefär och jag gjorde sylt å den blev mumsig!! Hann med att göra jordgubbsaft med :) på kvällen när vi kom hem..det var mycket blåbär, så ska åka och kika om det finns här med någon dag.

I dag har jag färgat garner och städat massor, bilen är full av skit som vi ska lämna på tippen i morgon innan vi åker med mamma på en nostalgi tripp till våra ursprungstrakter kring Delsbo....på Kristina dagen vilket jag fann passande...jag och min mamma och dotter har namsdag i morgon :)

Mojen har tagit ut frysen och fixat vass idag... Frysen var nog från 63 typ...och stoooor...nu är det sovdags, det tär att vara på landet i friska luften....tjingeling 

1 kommentar:

Vida sa...

Har du ursprung från Delsbo? Där bor min gudfar och en del vänner till mamma.
Kramar