"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

söndag 17 mars 2013

Aj

Vi har haft en märklig vecka på jobbet, många sjuka och så har det hänt saker för oss som vi inte kunnat rå på....gropen som är så djup och svår att vara i....vi har peppat varandra och fikat lite extra sista dagarna för att liva upp det hela...vi är nära varandra nu, stödjer varandra och försöker hitta ljuspunkter åt oss...skönt att ha den stämningen nu, när vi inte har så mkt annat stöd på jobbet. För mig har det iaf varit glädjande att få ett samtal till intervju :) på onsdag är det dags...och ska förbereda det i veckan...är glad att få chansen iaf....vet att det är kollegor som sökt så..en dag i taget :)

Igår var vi ut och åkte skridskor, ljuvligt i solen tills vi skulle hem, då var vinden igång och molnen skymde solen...och vips så dunkade jag i backen..eller isen rättare sagt...och klarade kroppen rätt bra, men inte foten som fastnade med skridskon i isen...aj!!! Trodde att den gick sönder men det är nog bara en stukning, elak nog...så Mojen fick åka och hämta bilen...jag hade höga kängor och det var nog tur det för jag kunde gå iaf...natten har dock varit lite si och så utifrån värk men är bättre idag så hoppas det läker snabbt.

Idag har vi tapetserat hallen och hyllorna är uppe och det blir fint ska upp med krokar också och en ny skohylla blir nästa projekt. Lamporna ska också skruvas fast och bild kommer sen innan kläderna kommer upp.

Sen så har jag virat tofflor av garnet jag färgat varmt och skönt till stugans kalla golv :). Ska göra någon mindre oxå om det kommer någon som har mindre fötter än oss. Vilket inte är svårt ;)
Tjingeling och var rädda om er!

Inga kommentarer: