"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

lördag 15 december 2012

Vilket väder

det är vitt av snö ute och blåser gör det också...inne väder tycker jag. Fast jag ville ju åka skridskor, för det ska gå sägs det. Nå får väl vara inne och njuta av att få sätta symaskinen i bruk idag, det känns så som att jag vill det. Har lite bebiskläder att sy, kul projekt blir det :0) sen så får vi se, ska fortsätta julklapps fixandet och börjar bli klar med julklapparna. Skönt det. På måndag ska jag kolla synen, får ont i nacken av att kika under glasögat och nu har jag gett upp....progressiva...here I come...inser att jag snart är 53 år och behöver dem....så är det.

När ögat läkt ordentligt ska jag prova progressiva linser. Det ska bli spännande. Var också och träffade doktorn i onsdags, och ska träffa honom igen i jan. Hoppas jag ska kunna gå på helfart sen då. Vi får se, pratade också med Fk som är trevliga och håller tummarna för att allt ska vara löst till januari :0). Jag tycker det är tungt på jobbet nu, vi vet att vi ska någon annanstans men inte vart, när och hur, och så försöka hålla humöret uppe och jobba som vanligt.

Tycker lite synd om min chef faktiskt, för jag har varit i den sitsen och är så evinnerligt glad åt att jag inte blev gruppchef, och att livet gett mej andra värderingar att jobba efter än att vara chef. Jag vet vad jag vill idagsläget, och där ingår inte chefskap. Drömde förresten om min fd avdelningschef i natt...det var ingen oangenäm dröm, det var bara en dröm som bekräftade att jag är på rätt väg...och det var skönt att vakna efter den.

Nu ska jag duscha...å så ska vi lämna lite bullar till svärmor...bullarna går att sammanfatta i ett ord..DELIKATA!! Så det så...


tjingeling

Inga kommentarer: