"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

tisdag 4 december 2012

Så var det plötsligt

tisdag. Helgen gick fort som vanligt, och helgen var värre och bättre än vanligt. Hur menar hon nu tänkte du kanske. Jo, först på fredagen så började det ju att snöa, vi skulle åka till dottern i Sundsvall på fredagen och var väl inte riktig förberedda på HUR mycket snö som skulle följa de 2 kommande dagarna!! Nåväl, jag lämnar jobbet på fredagen, skulle gå till Max för att äta lunch med Mojen innan vi skulle åka norrut...VIPS var benen under mig borta, och jag vurpade och landade med ett brak utav värsta sorten. Tanken var att nu gick nacken av....men dunkade i armbågen och nacken i isen...skinkan fick en del också, men den var väl inpacketerad i något som kan liknas späck....så den klarade sig galant, däremot armen är blå och huvudet har väl också fått en liten smäll, för jag känner mej som jag har en trång hjärna fortfarande. Nå, det gick väl rätt bra ändå, och vinet som jag fått höll :0)....resan vidare gick rätt bra, Mojen kör bra, jag vilade min onda kropp.

Väl uppe i Sundsvall lämnade vi möbler som vi fick med till en stackars student, nå, han såg välmående ut och har det nog rätt bra där ändå :0) och sen åkte vi och köpte kina/thaimat och åt med son,dotter och svärson. MYS på hög nivå, sen fick vi sova i deras nya lägenhet, som ska slås ihop med den gamla för att bli en större lägenhet i gammalt stil, mycket snyggt tror jag att det kommer att bli när det är klart även om de var lite besvikna över att pardörrarna som en gång funnits där var borta då de öppnade väggen som ska bli ingången till deras gamla lägenhet. Men hoppas att det går att lösa också. När vi vaknade på morgonen var det SNÖ upp till knäna...

snacka om förvandling och vi hade ju tänkt att åka förbi landet också för att kolla så bävern inte ätit upp allt. Nå...ska vi verkligen sa jag, jo det skulle vi..sagt och gjort så "trussade" jag, Mojen pulsade ner i snö till knäna, vilket gjorde oss blöta och svetttiga...jamen så bra, tänkte vi då åker vi till kompisen och byter då. Det var isande kallt och snön vräkte ner...sagt och gjort, kompisens gård var inte skottad...Mojen backar tillbaks på vägen...med påföljd att bilen hamnar i diket...där stod vi och försökte och försökte få upp bilen, till slut kom en traktor och vår granne till hjälp...då var jag så blå och röd om kroppen så trodde aldrig jag skulle tina upp...så alltid täckbrallor med!! Ja fy vilket sjå det blev.

Nåväl, blåmärken på benen, lite ont i knoppen, och trött efter helgen så har vi då kommit hem. Jag har inte adventspyntat, inte damsugit, jag har bara varit i 2 dagar nu....jobbat har jag gjort, men träning blev inget av den här veckan heller, jag vilar mej i form ;0) tills intervjun på fredag. Sen ringde ett bemanningsföretag också idag och frågade mig om en tjänst jag sökt, så hoppas de plockar ut mig för ett möte med arbetsgivaren...ansökningsdagen har ännu inte gått ut, så vi får väl se nästa vecka kanske :0). Bra att det rör sig på jobbfronten och även om jag inte får jobb nu så vet jag att jag finns med iaf i urvalen. Det är allt nått det.

Träffade ju mamma i helgen också och hjälpte henne att få adventsfint. Själv ska jag ta helgen till att göra lite stämningsfullt till 2 advent iaf. Det känns inte så viktigt just nu känner jag. Utan jag tar var dag i taget. Det finns så mycket som energin läcker ut i just nu, å jag försöker göra sånt som ger tillbaks lite energi. Som att gå in på Wahlmans tyg :0) i Gnarp...och komma hem igen med lite mer kul att vara kreativ med. Det är också sånt som jag kan göra i helgen känner jag. Ska ju också skicka julkorten förståss. Det blir bra det. Jag njuter iaf av livet just nu, hur tokigt det än låter när det är -24C ute...Känner mej lycklig över mitt liv, det jag har och är nyfiken på vad som kommer att ske 2013. Tills dess stickar jag vidare på livets tröja....Tjingeling

Inga kommentarer: