"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

torsdag 12 april 2012

i natt jag drömde...

någonting som fick mig att fundera över gårdagen och de frågor som ställdes under intervjun...hur märkligt det är hur jag reagerar och reflekterar efteråt. Dagen idag har varit oerhört lång utifrån att jag ändå väntar på att få ett besked.

det är också märkligt hur små saker i ett samtal kan ge signaler och hur ord som sägs på ett sätt kan tolkas av den som lyssnar...och hur frågor kan få en sån reflekterande effekt i ett sammanhang där samma fråga i ett annat sammanhang haft en annan betydelse och fått mig att reflektera på ett annat sätt. Det är spännande möten vi har ibland.

jag insåg också igår att jag har saker att arbeta med fortfarande, vilket gör mig glad, samtidigt så blir jag fundersam över hur det kan vara så då jag faktiskt tyckt att jag varit klar med det arbetet. Kanske är det så att det är en utveckling från ett nytt läge som gör att jag inser att jag inte är klar med det.

jag insåg också att jag gillat förändringar och att jag alltid har hamnat i organisationer eller på arbetsplatser som varit "rörliga" och utvecklas åt något håll. Samtidigt inser jag också att jag kan vara min största fiende i vissa situationer. Att förändra är att utvecklas....eller?? är det en verklig sanning? Förändrar jag för att jag är osäker på vad som händer om det är stilla en stund? Ja det är tankar som ramlat över mig under nattens timmar. Ja, vi får se hur fortsättningen på det här blir...

tjingeling så länge!

2 kommentarer:

Lena sa...

Spännande... ;)
Kram & fin helg!♥ /Lena

chissra sa...

Tänkvärt inlägg. jag hamnar också alltid i organisationer som är under förändring. det var en intressant fråga du ställde om förändring alltid är utveckling. är det så? den lämnar mig grubblande denna lördag.
kram