"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

söndag 26 oktober 2014

På resa

Det var en ny erfarenhet att flyga med Ryan Air. Det gick utmärkt. Vi var tidiga till Barcelonas flygplats och medans mörkret sänkte sig rusade vi runt och letade bagage och hyrbilar. Till slut kom vi iväg och det var också en liten cirkus för stackars M som fick köra i kaoset av gps och passagerare som skrek höger vänster vet inte....utifrån att vi försökte komma av vägen för att köpa frukosten...vi kom iaf till slut fram och kunde handla. Så sen tog vi oss till avfarten mot L'ampolla där en taxi kom för att visa oss till huset. i kolande mörker for vi in på små grusvägar upp i bergen in the middle of no where ! Till slut kom vi till huset som var larmat och ja...vi kom in...och tyvärr fanns inte något toapapper så räddningen för mig blev servetter och näsdukar.. Nå....natten gick och på morgonen utforskade jag och lilleman tomten med mamma L. Apelsinträden dignade av apelsiner. Det fanns kvittenträd, johannisbrödträd,citronträd och oliver. Så strosade vi runt ett tag och njöt av solen och allt som huset erbjöd.

Så åkte vi ner till centrum och checkade in oss hos agenten som vi hyrt huset av. Ungarna hittade en lekpark vid hamnen och sen promenerade vi runt och utforskade L'Ampolla. Vi hittade byns slaktare men när vi skulle handla var det stängt. 

Vi åt en riktigt smarrig lunch nere vid en restaurang med utsikt över hamnen. Sen handlade vi och for till huset, hämtade badkläder och drog till havet och badade. Mysigt. Kvällen spenderade vi hemma i trädgården och grillade kött till middag. Sängen var skön att krypa ner i sen! 

Ja det var torsdagen och fredagen...inget samtal som jag väntat på..däremot från Arbetslivsresurs på väg ner mot Skavsta...trevlig bara det. Tur nog har vi wi-fi i huset så man kan kika på lite jobb annonser att söka när jag är hemma igen. 

Lördagen tillbringades på Porto Aventura som är en nöjespark...en av Europas tredje största och under dagen gick jag över en mil och 15000 steg...M var värre hon gick 18000 steg.. Häftig park med massor av åkattraktioner och jag provade att åka gummiringarna som gick i en vattenbana...vem blev blötast?? Jo jag och Mojen...brrrr så jäkla kallt och blött det blev. Ända in i trosorna. Det var iaf kul. Dom andra åkte andra vatten grejor och jag fotade...kul det med. Mojen avslutade kvällen med att åka den högsta bergodalbanan som finns! Modigt! Vi köpte videon...och så fick han en tröja av sina barn en julklapp i förtid...I survived shambhala...stod det på den...väl hemma igen vid halv 11 så var jag rejält Trött i fötterna  och hade halsont vilket gjorde natten orolig...nå idag skiner solen igen och nu väntar nya äventyr. Hör ungarna skrika utanför i poolen....brr säger jag..tjingeling

Inga kommentarer: