"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

tisdag 16 augusti 2016

Sommarvy


Idag bjuder solen på sig igen. Vi vilar och njuter av de sista dagarnas semester för Mojen. Igår lämnade vi nycklarna till lägenheten efter en oändligt lång genomgång av städningen...fast de ska totalrenovera allt. Ingen logik i det alls att gå med papper och stryka runt varenda liten list som kommer att bli dammig igen. Hudiksvalls bostäder är verkligen inte smidiga på något sätt. Ändå har mamma bott där i 28 år!! Har inte sagt ngt om nån skulle flyttat in direkt men när man vet att allt ska göras om då spelade det väl mindre roll om det låg ett dammkorn som kommit till efter att vi städat allt :-(. Han höll på i 45 min!!! 

Nå tur nog ska jag aldrig bo hos Hudiksvallsbostäder iaf. Nu kan vi släppa det och fortsätta livet på nya vägar. Har fortfarande mycket saker att ta beslut om men det får vara ett tag nu. Känner mig rejält sliten i kropp och själ efter denhär våren och sommaren. 

Elen som skulle fixas klart har inte blivit gjord men bestämde att det fick vara tills jag kommer nästa gång i sept då bouppteckningen ska göras. Särkullbarn och testamenten gör saken lite komplex så allt måste gå rätt till. Så hoppas jag att mamma är tillbaka så jag kan ha urnsättningen då med. 

Sonen har sålt lägenheten och flyttat till Linköping. Allt gick smidigt och jag hoppas han ska trivas.  Vi var också upp till Lillmyran och umgicks medan mamman och pappan målade i huset som de snart ska flytta in i. Det är mysigt att få vara med dem en stund. 

Igår var vi till syster yster och åt middag. Fotograferade hela familjen i söndags och vi hade jättetrevligt igår. Blev erbjudna att hämta ved vilket vi ska försöka göra så snart vi hinner. Behövs lite till tunnan att elda med. 

Idag kommer L och L hit så vi ska bada lite i kväll I kommer också och äter middag och badar. Mysigt fast huset är belamrat med saker jag inte gjort så mkt åt. Får skicka med L kartonger till Blg så får vi bort en del när vi också tar med grejor hem sen. Så får vi se om det går en del på auktion sen... Även om man inte vill måste man ibland göra sig av med grejor....att skeppa 12 släpkärror på tippen är ingen höjdare så blir en rensning hemma senare i höst...

Nu ska jag fortsätta njuta av dagen och vyn vid sjön jag älskar...Tjingeling 





Inga kommentarer: