"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

torsdag 19 september 2013

nu hände det grejor minsann

I tisdags träffades några arbetskollegor och åt lunch, mysigt och fick lite peppning av dem om att prata med coachen om mina planer...jag är ju lite mindre bra på att begära saker för egen del, men jag gjorde slag i saken idag!! JEPP jag fick JAA...så nu mina vänner ska jag på utbildning, specialisera mig mot ett visst mål och det ska bli sååååå kul! Hoppas bara på att hitta någonstans att bo i Sthlm första kursen, men tror det ordnar sig iaf. De andra kurserna går i London och i USA. Dit tänkte jag nog inte resa, men ja vem vet ;0)

Vad gör jag nu med studierna då...jodå jag pillar väl på i mindre fart skulle jag vilja säga, kanske slutar jag och njuter av att jag ska göra något annat än det som jag ska börja med 1 oktober! Vi får se...kanske fortsätter jag för att det går bra ;0)

I´m happy right now och är en certifierad SharePoint administratör i februari :0) om allt klaffar!!

Då är det väl själva faen om man inte får nått jobb iaf....Nu väntar jag på att Mojen ska komma hem så tar och njuter av att jag varit duktig idag och fixat mej en specialistutbildning med att sticka!

Tjingeling och tack för alla kramar <3 p="">

5 kommentarer:

Laizan sa...

Härligt att du hittar nya möjligheter och får det att funka. Sharepoint är väl en efterfrågad kompetens skulle jag tro. Har använt det lite i ett uppdrag jag jobbade i för några år sen.
Kram kram <3

Maria sa...

Vad kul. SharePoint är ett program med många möjligheter. Du får gärna skriva mer om utbildningarna.

Lena sa...

Hmmm... får inte riktigt ihop det du skriver, ska du gå en kurs i stickning?? låter ju mer än kul iså fall!! :)) & välkommen hem från värmen & till vårt vackra höst Sverige ;)

Kramarom dej!♥ /Lena

Di sa...

Lena:,nä utbildningen är i data men jag firade att jag får gå den utb med att sticka :) Laiza: här i Dalarna är det bristvara med Sharepoint folk så jag håller tummar och tår. Kra kram Maria: återkommer kramar!

Di sa...

kram till Lena å!!