"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

lördag 22 juli 2017

Semester

Och en massa grus... 16,25 ton hamnade hos mig på landet häromdagen. Ja är väl inte riktigt riktig men behövde grus till att jämna ut lite väg till stugan. Många skottkärror blir det. Min kropp tycker inte riktigt om allt jag företagit mej denna första semestervecka direkt. 

I måndags la vi nytt golv i friggeboden. En jätte regnskur kom naturligtvis då allt stod ute🙄nå lyckades få till en presenning över allt iaf men jag vart väldigt blöt!

Nåväl nu har jag iaf torkat upp😊. På tisdagen dök dottern och mågen upp med lilla fröken som bara sov och sov... en tröttisdag... dottern grundade träet i friggen så det jag har gjort nu är att slutföra arbetet med att måla vitt på resten. Idag spikade vi dit lister och bar in allt på plats.
Ett litet hörn av friggan... för ev gäster att sova i. Fattas en till säng men den kommer att komma sen igen kanske... finns en extra madrass att sova på om man behöver iaf. Trä taket är fortfarande furu... nå man får stå ut med det iaf😉.

Sen har vi badat i tunnan, haft bästa syster yster här och doppat oss i sjön faktiskt... brrr... igår åskande och blixtrade det som attan så kom en störtskur regn... idag hänger molnen i luften men inget regn än. Igår var vi in till Hudik och åt lunch på Möljen. Mkt folk var det överallt och fick förklaringen sen att det var crusing för damer😍. 

Måste strax åka och inhandla kaffe... attans å... njuter av tystnaden... ja grannens fläkt ligger i bakgrunden tyvärr.. en stund innan jag ska köra lite grus igen...Tjingeling 


Inga kommentarer: