"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

onsdag 14 september 2016

Två månader

Har gått sen vi hade begravningen. Solen sken från en klarblå himmel då precis som idag då vi träffades på kyrkogården för att sätta ner urnan med mammas stoft. Och där i kapellet stod urnan så fin och solen strålade in genom fönstret . Det var med sorg i hjärtat jag tog urnan och gick till graven där flickorna väntade.

Kramade den lite extra och gav mamma en sista klapp innan jag sänkte ner den till de andra som vilar där. Så nu ligger de där mammorna tillsammans. Flickorna fick besök av en citron fjäril då jag var till kapellet...den var borta då jag kom tillbaka. Men jag såg en citronfjäril då jag lämnade stugan idag och en stor sorgmantelfjäril visade sig innan...den hade jag aldrig sett föränns förra sommaren då barnens farmor dog... Livet är märkligt och så förunderligt hur mycket man kan se om man öppnar ögonen. 

Vi avslutade em med en fika på Dackås i Hudik och Lillmyran fick tårta😊precis som hon ville. Så åkte vi till sessa 2 och åt en god middag tillsammans. Sen avslutades dagen med födelsedagspresenten till mig och Mojen. Mums... En hel kasse med gottigt..ost kex,vin, goda charkuterier, choklad, marmelad mm! Mysig avslutning på en gråmulen men fin morgon...

Natti natt och ta hand om er❤️

Inga kommentarer: