"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

tisdag 10 januari 2017

Tårar

Av glädje när jag fick ett meddelande av en vän som visade hur mänskliga vi kan vara i en annars hård värld med krig och elände. 

Hon bifogade ett fint brev och kort och så här stod det
TACK!
Ett varmt TACK till dig som bidrog till vår insamling till Jukumu Letu i Ngong, Kenya! Tack vare att så många bidrog generöst fick vi ihop 10.515 kronor (115.000 Kenya shilling)! Det var mycket välkommet eftersom givarna är färre nu när internationell adoption inte längre är tillåten i Kenya. Det är främst italienska och holländska familjer som har bidragit till verksamheten, men nu också många svenska! Tack!

Jukumu Letu är en skola och förskola främst för barn från Mathareslummen. Istället för att vara ensamma om dagarna får barnen här omsorg, skolgång och tre mål mat. Det är omkring 200 barn som är inskrivna och hängivna volontärer som arbetar med dem. 

Pengarna du var med och samlade in räckte inte bara till stora mängder mat inför terminsstarten 2017, utan också till skolbänkar och målarfärg för att göra skolmiljön bättre. Vi besökte Jukumu Letu en kort tid efter att de fått pengarna och fick se hur de hade kommit till nytta. Caroline och Esther och alla andra som arbetar på centret skickar via oss sitt varma tack just till dig!"

Hjärtat blev varmt och tillfreds av att veta att just mitt enkla lilla bidrag gjorde ett barn mätt en kall vinterdag i ett annat land. Det är att göra skillnad 😊
Tjingeling

Inga kommentarer: