"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

måndag 10 november 2014

Igår

Fick jag ont i örat och fick uppsöka läkare igen...det var jour och både doktorn och jag blev lika förvånade eftersom det var han som gav mej första dosen av cortison i sept...han är en läkare som fått lite "skäll" av mig och som jag egentligen inte alls vill ha. Men han har uppfört sig väl sen dess så alla kan få en andra chans och här hade jag inget val....vi enades om att byta penicillin och köra en dunderkur. Tack och lov....idag har det vänt!! Börjat känna mej bättre efter alla dagar med förkylningen.

Fick iaf avboka tandläkaren i veckan för att vara säker på att inte börja hosta under operation. Ska träffa coachen istället och hoppas på att det gick bra idag då jag var på en första intervju på en tjänst som verkar bara vara gjord för mig. Vi är 15 i första urvalet av 130 st men lever på hoppet och min magkänsla, som var bra idag. En bra dag idag. Precis som igår. 

Först var vi till svärmor. Hon skrattade och ja en okey dag där. Sen for vi till M som bjudit in till farsdags lunch. Jättefint dukat med bordsplacering, en riktigt lyx lunch med god mat och en fantastisk efterättsbuffe! Vi blev kvar länge. Mysig eftermiddag och tror Mojen uppskattade iniativet lika mycket som jag. Kvällen blev lugn. 

Vi fick ju också oväntat besök på lördagen. Min fd svåger ringde och behövde sovplats en natt. Det var kul att träffa honom i lugn och ro, umgås så som vi inte gjort på länge. Han kommer alltid att vara " Lillebror" för mig...en speciell person i mitt liv, även om det går långt emellan att vi ses nu för tiden och är glad över att Mojen accepterar vänskapen. 

Han är fin...min Moje..har tur som har honom...och mina barn som uppdaterar mej om lilla Myran var dag som nu fått sitt namn. Ett fint namn valt med omsorg och kärlek.
Du är älskad av Mormor lilla Nora och snart,snart kan vi ses.

Inga kommentarer: