"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

onsdag 18 juni 2014

Midsommar

Året var 1993 och vi frös, det regnade och morfar låg för döden. Livet var tungt utifrån det faktum att jag kunde inte göra ett dugg åt det faktumet. J hade magsjuka och flickorna och jag var med faster I och firade så gott det gick. Jag har inget minne av att barnens far var med men ja kanske han var det. Vet att sommaren tillbringades med att åka fram och tillbaka mellan Lkp och Hälsingland med tre barn i bilen. Var rätt ensam minns jag och vädret som väntar i helgen påminner mig om just året 93.

Vi bjöd in alla barnen till midsommar men väder och andra omständigheter gör att vi firar midsommar själva. Men det går det också. Vi har lite att pyssla med och reder oss själva. Hade sett fram emot att ha alla där men det kommer fler ggr.

Nyss hemkommen efter en spontanfika med M på Kupolen, vilket kändes skönt! Slank in på Åhléns och shoppade lite bebiskläder på rean...sen dök vi in på Dea och hittade en blå tunika /klänning lika som jag redan hade i orange...men en st mindre vilket blev perfekt. Den orangea insåg jag var för stor och trodde inte jag kunde byta eftersom 14 dgr gått....dröm om min förvåning när de tog den och bytte st trots allt!! Dessutom var det rea nu och fick den för det priset! Snacka om att de har en nöjd kund som kommer åter!!

Nu är jag trött efter dagen som jag tänkt ägna till garnfärgning när barnpassandet uteblev men som landade i ett trevligt spontant möte istället.

Tjingeling

Inga kommentarer: