"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

torsdag 26 juni 2014

Bonusarna

Jag lånar bonusbarnbarnen två dagar och ler...märkligt nog så påminner dom om mina egna tjejer rätt ofta och det känns roligt att jag ser och uppskattar det så lång tid efter deras uppväxt. Igår flög E runt i affären och jag skrattade lite inombords eftersom jag såg likheten med lilla sessan...h är mer som storsessan och det är en ynnest att dom vill vara här med mig/ oss. Just nu sover dom gott på luftmadrasser i " gästrummet" tillsammans med vävstolar och annat skrot. Oj vad du har städat sa dom båda i går när dom kom:-) haha...

När Mojen kom hem gick vi på thairestaurang och åt. Flickorna tyckte att vi kunde göra det😊 och morfar smälte...haha. Nåväl jag köpte 15 liter jordgubbar i går och vid mellis fick dom äta hur mkt dom ville med vispad grädde....E åt 3 portioner! Men hon var lycklig😊. 

Idag ska jag laga pannkakor åt alla till middag och sen åker dom hem. Innan middag ska de få göra egen choklad till frukost då jag glömt köpa oboj...vad dagen sen innehåller det får vi se. En tur till bibblan kanske :-) tjingeling !

1 kommentar:

Lena sa...

Så mysigt att få rå om dom små <3

Attans regnande va! en värmande kram till dej i rusket <3