"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

torsdag 20 juni 2013

Här är jag igen

Jodå jag är kvar här i cyberrymden!! Det är mycket nu, jag har jobbat på med jobbsökandet, funderat och haft dottern här. Underbart att få träffa henne igen! Det var sååå länge sen och hon hjälpte oss att välja golv till köket, det blev helt nya tankar:) helt okey, så nu är golvet beställt och kommer om 2 v ungefär för det fanns inte i Sverige ännu...haha typiskt mig att köpa ett sånt :). Sen har vi fått hem renoveringstapeten och tapeter till sovrummet. Mojen har målat taket så nu ska väven upp, sen är det tapet som gäller. Det blev de här
Från början ville vi ha den här...men
Men den kostade 5000...så det tyckte jag inte att den var värd.
Det finns ju hur många tapeter som helst men vi ska måla bara i resten av lgh för ska ha tavlor och foton sen. Köket ska beställas eller hämtas i juli, för på måndag kommer jag att återvända till Särna för uppföljning. Blir skönt!
Min stickade pläd i ull är klar, och blev okey för att vara egen färgad och stickad. Tvättade den och tork tumlade den för att få bort ludd och göra den lite mjukare.
Här är nästa projekt...ni får se sen :)
Nu ska jag ladda för dagens utmaning. Ska på ett IT företag och få lite input...igår var jag till jobbcoachen och fick lite nya tips...sen så är det 1 v kvar att jobba, så är det semester. Ska bli skönt, sen får jag besked om plugg i juli...så livet går framåt en dag i taget...


Önskar alla en Skön midsommar!! Tjingeling

3 kommentarer:

Frida sa...

Kul med renovering och få lite nytt, tycker jag iaf :)
Är lite nyfiken på renoveringstapeten du skrev om. Är det en sån man sätter upp för att sedan tapetsera igen ovanpå? Det lutar åt att vi måste köpa en sån till två rum, men jag tycker att det verkar vara en sån tråkig kostnad. Fast i vårt fall får vi inte bort den gamla strukturtapeten, så vi har nog inget val.
Ha en trevlig midsommar!
Kram

Nina Lindh sa...

Trevlig midsommar till dig och de dina!

Kram!

Vida sa...

Vad kul att få se lite hur du har det..glad midsommar..
Kramar från Liv