"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

fredag 4 november 2016

Fredag igen

Veckorna går så fort fast jag är hemma. Det har varit många saker, vävning, däckbyte, parafinbad för händer, stickat och vilat. För jag märker att jag behöver ta det lungt men ändå ha saker planerade annars skulle jag inte orka dagen alls. Sorgen springer inte iväg utan den ligger där och ploppar upp dagligen fast man inte vill. Men det är bara att hänga med sorgen och vila där en stund så går dagen vidare. Vet att jag ska få terapi snart och bearbeta mitt liv.Fortsätta skala lagren och förhoppningsvis få tillbaka vardagsglädjen igen.

 Självklart är jag otroligt tacksam och glad över många saker i min vardag och tror på intet sätt att det skulle vara bättre på något annat sätt eller annan plats utan det handlar mer om att hantera livet utifrån nuläget där jag är. 

Ha fokus på det som jag har och kan istället för att dras ner i det jag inte kan och har. Ett annorlunda tänkande som jag arbetat med länge, men ramlar tillbaka i då jag inte orkar. Helt normalt men onödigt. Orken, ja har ju lite svårt att acceptera fortfarande att jag inte orkar. Vet att jag återkommer till det ofta, men det är så svårt att inte göra och det gäller att ha balansen i göra och vilja och orka. Nå det landar nog så småningom. 

Nu ser jag fram emot helgens besök norrut. Vi åker i morgon så är det ljust och ska förbi gravarna och stugan så då är det skönt att inte det är mörkt. Sen blir det kalas för M och paket till Lillmyran som fyllde år i måndags på Ms födelsedag. 

Idag ska vi runt och fixa en del och tända ljus på gravarna. Svärmor och bonusarnas mamma och kusin får varit ljus idag. De finns där i våra tankar, liksom de som vi ska besöka i morgon❤️

Jo,så kom Mojen hem igår med ett par örhängen bara för att jag är jag❤️fint en vanlig dag och otroligt glad blev jag! 

Ta hand om er...Tjingeling 

1 kommentar:

Lena sa...

Åååååå de där sista raderna, att du fick en present av din Moj, de är sånt som värmer ens hjärta <3

Uch ja för att må dåligt, av olika orsaker, tur du har roliga saker att ta tag i då! så tankarna får vila lite...

Ha en fantastisk helg!! :) Kram kram <3