"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

söndag 21 december 2014

Det närmar sig

Julafton. Med stora kliv kommer det närmare. Känner mej lugn och tar ett steg i taget...paketen ligger klara för avfärd mot norr och de som ska till sina ägare i Dalarna är inslagna och väntar på att levereras på julafton. Jag har julstädat lite lätt eller vi ska jag säga idag...och mitt julpynt är minimalt i år, vi är ju inte hemma iaf...eller jo men inte på julafton. Igår var vi och fikade med svärmor och M och L kom med barn. Det var mysigt. 

Förra tisdagen vart även jag dålig av en släng magsjuka. Mojen med...så vi fick snällt vara hemma tills vi var ok för att inte smitta våra kollegor. Tur nog så fick vi en snäll variant så kanske jag var lite skyddad sen i somras..illamående är urjobbigt bara det...nå nog om det och jag hoppas alla får vara friska nu till jul och nya året. Ser fram emot julen i år och även det nya året som ska tillbringas i Göteborg! Vi ska se Kristina från Duvemåla på nyårsafton:-). Blir annorlunda nyår. 

Så nu väntar 2 jobbdagar och sen lite ledigt...och så får jag säkert höra om jag får förlängning...eller ska till intervju i januari på en tjänst jag sökt...jag hoppas på förlängning då det andra jobbet ligger en timmes restid hemmifrån....men kul att de vill intervjua mig iaf...

Tjingeling

1 kommentar:

Vida sa...

Håller tummar att du får förlängt i första hand men annars det andra jobbet.. men jag förstår om du vill slippa pendla. God Jul finaste Di.