"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

lördag 24 juni 2017

Midsommar 2017

Midsommarafton bjöd på sol och blåst. Men ett helt perfekt väder för att klipp gräset som växt rejält sen sist. Plockade ut röjsågen och ja, det tog nästan hela dagen att klippa allt... nå pausade emellan förståss...fika vid sjön där maken kapade lite grenar för att få lite mer sol. Vi pysslade på...åt lunch i solen...allmänt pyssel.

Nå kvällsaktiviteterna blev inte så stora. Efter en god middag och en flaska blått vin , ja det var sådär...inte nåt vi kommer att köpa...nu hade vi fått denna så...ja slocknade vi tidigt i soffan hahaha...vakbade till och kämpade med att hålla oss vakna till midnatt iaf..

Ja så har vi rivit bort panelen och sett att stockarna är förstörda i botten av storarummsfönstret. Det visste jag iof men nu kunde vi kolla hur mkt vi behöver byta innan nya fönstret ska upp. Lite scarry att ta bort panelen är det ju...men får hoppas det ser bra ut på resten av huset..så nu gäller det att leta gammalt timmer att fylla upp med.

Idag ska vi åka till staden mellan bergen och träffa lilla My lillmyran och lilltrollet😍 sonen och alla döttrarna med makar. Mysigt ska det bli...

En midsommar 2017... tjingeling

Inga kommentarer: