"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

torsdag 10 november 2016

Jag vill inte

Men såras ändå när jag får en kommentar av en av de som jag ändå anser vara en nära vän på sociala medier. Inser att det är bara att släppa utifrån att personen absolut inte alls förstår min situation utan tror jag har sovmorgon varje dag. Nu är det inte bara en kommentar på sociala medier som gör mig sårad utan det var en droppe igen i en rätt fylld kopp...

Jag lyssnar i timmar på denna person i telefon om hens liv och leverne. Ibland flikar hen in frågan om hur jag mår men det dröjer inte länge innan vi åter är i hens spår igen. Hen anser sig vara en person som förstår sig på mycket men då hade hen inte kommenterat mig på det sätt hen gjort. 

Jag fick frågan om vad som ger mig energi igår av min frissa. Funderade på det igår och ja idag stod det väldigt klart vad som tar min energi... hen vill gärna komma och hälsa på, hen vill också åka utomlands med mig MEN... jag har känt att jag skulle inte orka med det. Varesig ett besök i mitt hem eller en resa med hen utomlands. För hen förstår inte att min energi försvinner i hens närvaro och jag måste nog fundera på hur/om jag ska ha vänskapen kvar. 

Att ha hen i mitt hem skulle vara jobbigt utifrån det jag hör hen säga om andra och ja vad hen skulle tycka om mitt hem kanske inte betyder så mycket men bara känslan av att jag funderar gör att jag inte känner att jag vill. Så får se hur jag gör till slut, jag är inte den jag var förr, och iomed det kanske det är dags att gå vidare med dem som ger energi. 

Inga kommentarer: