"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

torsdag 7 januari 2016

Brrr

Nu har vintern anlänt med råge! Brrr så kallt det blev helt plötsligt. Tur jag hann hem innan den värsta kylan drog in. Var en snabb sväng norrut och träffade I och hade det jättemysigt. Sov oväntat bra hos henne, trots mardrömmen om råttor och maskar...fy så ruskigt. Sen for jag och åt lunch med M och sessa2 och lille prinsen...ja han är ju stora mannen nu men iaf min lilleman;-). Vi åt på min favorit restaurang i Sundsvall...Tant Anki och Fröken Sara... Mums så gott.. Sen så bar det iväg på ett äventyr med döttrarna och en bästis till sessa 2...brudklänningsprovning nr1 och mamma...dvs jag grät...åh så vacker hon var i allt hon provade. Och de kommer att vara så vackra den sommardagen oavsett vad hon väljer då de kommer in i kyrkan för att bli makar!

Minnena flödade då hon snurrade runt, hur sessa1 strålat då hon kom ut med sin klänning och jag grät...hur vacker hon varit den dagen då hon gifte sig. Å hur lycklig jag är över mina fina barn. De är i det stora hela vackra både invändigt och utvändigt. Men så tycker nog de flesta om sina barn, men I sa också att hon tycker vi har så fina ungdomar i släkten.

Nå..är glad över att jag fick dela den stunden med dem. Sen åt vi middag tillsammans och så fick jag träffa N också. Hon vet vem jag är vilket är kul iaf, vi bor ju en bit från varandra.

Åkte vidare till mamma och sov där, och igår kom jag hem. Nu är det till att ta det varsamt ett par dagar och njuta av vilan inför nästa utmaning på lördag då vi ska på 40 årskalas!

Nya året har börjat, jag är utan jobb sen 3 jan och fick inte ens ett tack för tiden som varit...ja så kan det vara..är iaf sjukskriven till 10/2 då jag ska träffa dr igen...hoppas bara Fk får till ett beslut snart...tjingeling

2 kommentarer:

Lena sa...

Hallå!!

Mycket mysigt & härligt du haft för dej :))

Ja du, livet är inte helt enkelt alla gånger, men jag önskar dej det bästa <3

Varm stor kram <3

Anna sa...

Så mysigt med en resa till Sundsvall! Den restaurangen är bra, men tycker den har tappat lite av sin glans sedan ägarbytet tidigare i år. Min favorit är Dolcetto och den nya APA. Så god mat på båda! Sist nämnda är dock alltid fullbokad, så det lönar sig att boka bord. Precis som på Udda Tapas.

Håller tummarna för att livet löser sig här under veckan. Tänkte passa på att läsa i kapp mig här inne. Hade dessvärre inte möjligheten alls ifrån Thailand, att följa alla dagligen.

Kram ❤️