"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

onsdag 13 april 2011

Så var det onsdag

 veckorna går väldigt fort när man har fullt upp både på jobbet och hemma. Måndagen gick till en långprommenad för att handla lite och fixa, sen till svärmor för fika, och i går var vi ut och tittade på present till henne. Hon fyller år nästa vecka, och ska ha kalas i helgen :0)

Sen ringde I och ville gå på fotoklubben, så var dit och pratade en stund, tittade på bilderna som ska upp i Tåg i Bergslagens tåg nu. Kul att vi får sätta ut 30 bilder och 3 av mina är med :0) denna gång. Vi har jättemånga andra fantastiska bilder med också och jag är stolt över mina kamraters foton!

Vi pratade en del om Skottlandsresan också, vi har ju som sagt inte fått till det riktigt ännu med min ledighet, och jag vet därför inte alls vad som händer med min och Mojens möjlighet att åka ännu.

Så är livet här just nu....inget besked om vilka i vår grupp som ska byta område, och det är lite tungt med att jobba i ovissheten. Alla vill ha ett besked omgående eftersom det naturligtvis är bra om man vet hur det blir!

Jag har heller inte hört ngt om tjänsten jag sökte, och ja, vi får väl se när det blir och bäst som sker brukar min mamma säga till mej, och har en benägenhet att hålla med, åtminstone just nu. Inget besked är ju också ett besked :0) så jag väntar....ja det är livet här just nu.. i morgon är det månadsmöte på fotoklubben, så ska traska dit då....

sköt om er! Tjingeling

1 kommentar:

Lena sa...

Skåttland vilken vacker resa det kommer bli...
Möte i morrn, allt låter så kul med fotoklubben, du är så aktiv där! jag vill, men ork & tid försvinner... tror jag blivit gammal & gaggig! fniss... ;)
Kram, sov så gott & vakna till en fin torsdag vännen! /Lena