"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

lördag 14 juli 2018

14 juli igen


Dricker mitt morgonkaffe i din kopp. Saknar dig oändligt mycket just nu. Snart ska jag på auktion där våra saker,dina och mina ska klubbad ut. Vet att vi pratat så många gånger om just detta och även om jag vet att du gett ditt tillstånd känns det så svårt att ha dina saker på auktionen. Enda stora trösten är att alla kronor som kommer in går till vårt älskade paradis som vi kämpat och kämpar för fortfarande. Tårarna strömmar just nu, av sorg över allt. Även av glädje för att jag kan sitta här en stilla morgon och njuta av fåglar som kvittrar runt i surret av humlor och bin tillsammans med den ändå tysta naturen..

Ser ut genom köksfönstret där jag så många gånger sett dig sitta ute i båten i stilla ro och fiska. Undrar vad du tänkte alla dessa dagar. Minns då jag baxade ut dig i båten, hur irriterad jag varit många gånger och min ånger över de stunderna jag inte orkade med allt och alla krav jag kände. Du fanns där ändå och stöttade så gott du kunde.

Minns också hur du njöt av att sitta här med oss de sista åren. Och hut jag gjorde allt för att du skulle kunna komma hit och vara. Vi pratade om att du en dag inte skulle finnas, men att du ville hänga med oss för du var nyfiken på allt som hände och ville gärna veta hur det gick för flickorna och lillklimpen❤️.


Någonstans minns jag också något du sa som sitter hårt och som jag tänker att jag ska inte ska komma ihåg...utan fokusera på det som varit bra ändå.

Just idag dog morfar för 25 år sen, just idag fyller pappa 84, just idag begravdes du, just idag är det Folke dagen och Mojens farmor dog då hans pappa hade namnsdag, just idag fyller någon år, just idag har vi auktion för oss❤️🙏🏻...

1 kommentar:

Vida sa...

Åh, förstår att det är svårt att sälja av även om man vet att det behövs och att det bevarar eran plats. Vilken oerhört vacker kopp och vad fint att du dricker ur den.
Jag kan inte säga något som lindrar men jag kan skicka en stor varm kram så det passar jag på att göra. Den varmaste av kramar
Liv