"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

måndag 22 juni 2015

Krafter

Har sinnet fått av vågskvalp, varma  solstrålar,fågelsång och löv prassel i björkarna. Helgen blev tvärt emot alla prognoser fin på många sätt. Barnen följde med till stugan och mamma kom och var med oss i regnet. Det var mysigt att samlas efter en stund sin var mindre rolig i kyrkan. Tyvärr går tiden allt för fort och helgen försvann i ett nafs. 

Vi var till kyrkan och lyssnade på spelmans konsert på midsommardagen och tänkte åka på en spelning men tänkte om och åkte hem istället. 

Har också hunnit med att fotografera en hel del i helgen med nya kameran och hade ett uppdrag att fotografera vår härliga franska hund... Han har cancer i munnen men får hänga med ett tag ändå. Han kom med syster yster från ett hundhem i Nantes och han fick ett fint liv trots sin jobbiga bakgrund här i Sverige. Han är en härlig personlighet och den dagen han är borta har vi fina bilder och minnen av honom. Han är en trogen vän och kamrat !

1 kommentar:

Vida sa...

Ja, det finns så mycket kraft i naturen, människorna vi omger oss med och sen med en kärleksfull hund vid sin sida. Hoppas han får stanna en stund till.
Kramar