"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

fredag 21 november 2014

Mörkt ute

och rätt så trist väder då det snöar och regnar samtidigt. Men det är fredag idag och en helg väntar igen. Veckan som varit har gått fort igen och jag har inte gjort så mycket mer än att jag har städat, stickat,vävt och bara funderat över livet.

Man hinner ju tänka en del när man går hemma och letar jobb....tittar på tv på olika debatter och tänker...ja..hur tänker de kring arbetslöshet ålder och vad gäller mig?

inte mycket svar får man heller när man sitter hemma i sitt egna tänk.Det blir mest en massa frustration om varför man inte vill anställa en 54 årig kvinna i sina bästa år...

nå...man kan ju inte bara fundera heller, man måste ju söka aktivt de jobb som finns, vilket jag gör. Det tycker AF också...så får se till veckan då jag ska träffa min handläggare vad hon tycker.

Nu dök Mojen upp i huset...slut på frid och full fart...Det är fredag...

tjingeling

1 kommentar:

Pysselfarmor sa...

Visst är det förunderligt detta med att så många inte får jobb....endera är de för unga och har ingen praktiks erfarenhet...eller så är man "ute" vid 45 - samhället och politikerna får nog allt tänka om om detta samhälle ska "går runt" i framtiden. Fler måste få jobba!