"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

torsdag 7 augusti 2014

Sommaren

Har varit fantastisk med alla underbara dagar av sol och värme. Vissa dagar har varit mer sköna än andra utifrån var vi befunnit oss. Nu är det sista dagarna som vi njuter av Mojens semester och vi har laddat inför kommande dagar av höst. Får känna mej privilegierad som fått uppleva denna sommar i frihet av jobbsökandet. Det börjar droppa in mer jobb och jag ska ta och skanna av marknaden nästa vecka. Har iof skickat ansökningar även i sommar men det har varit relativt lite att söka.

Mamma kommer idag, hon har varit här ett par gånger under sommaren. Mina sessor kommer också med sina respektive...lillsessan är redan här och ho nog sambon har varit här en del i sommar vilket har varit mysigt. Storsessan har det tufft med illamåendet och har svårt att åka hit i värmen och har varit hit  Men idag kommer dom iaf och det blir mysigt! 

Igår färgade jag garn och kände mej lycklig :-) vad lite som behövs egentligen....haha...sol vatten färg och garn så är jag glad länge! Ska färga lite till idag tänkte jag så får vi se hur det blir...

Njut av dagarna nu...tjingeling

1 kommentar:

Nina Warglycke sa...

Låter bra att du fått en fin semesterperiod. Det behöver även den som inget lönearbete har... men det är dumheter enligt Af där jag bor.