"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

måndag 3 juni 2013

Tiden går fort

jag har jobbat, eller ja, sökt jobb och försökt utbilda mig i väntan på att tiden ska gå och jag ska få ett nytt jobb. Så dagarna går i full fart tycker jag. I helgen var vi till L & M och målade hus, eller alla andra målade och jag tog hand om lilleman till och från. Sen så var det trevligt umgänge resten av kvällen och söndagen gick den med....har annonserat ut vår lgh till försäljning. Vi har bestämt oss för att ta svärmors lägenhet och renovera upp den med allt vad det innebär....så idag har jag haft min första visning på lägenheten, så håller tummarna för oss nu....dumt att flytta från nått man trivs i tänker någon säkert, men ja, det finns andra fördelar med den nya lgh oxå :0) och jag tror det här kommer att bli jättebra i slutet...känner mej lugn....tror jag haha....nå...en sak i taget, långsamt framåt.

Motion...ja det har inte varit mkt den här veckan heller...annars har jag skött mej tycker jag. Inga stora utsvävningar. Känner mej nöjd över det.

Längtar till helgen då jag är ledig och kan åka till landet och fixa gräset som säkert är 1m....men ja lite kroppsarbete på det så blir det bra tror jag.

Sköt om er i värmen...tjingeling

Inga kommentarer: