"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

tisdag 25 juni 2013

Så var vi bara 5 kvar

Jag hämtade upp mina kurskamrater och styrde kursen mot Särna igen...misstänkte att en av deltagarna hoppat av, vilket visade sig när vi kom fram att så var fallet. Nå af är iaf kvar trots att det inte blev som jag tänkte när jag var hemma. Riskfaktorerna blev annorlunda än jag tänkt ut,fallgroparna tog andra former än mina tänkta. Men känner mej stolt över att jag ändå vågar möta det som inte gått så som jag tänkt och glädjer mig åt det som gått bra ändå! Det blev lite annorlunda bara, men bra ändå. 

Huvudet är fullt av tankearbete och reflektioner över det som sker här igen. Kvällsuppgiftrna var tunga och kroppen var mör efter cirkelträningen i går. Nu väntar en ny dag som börjat med konditionstest och morgonsträckning. Frukosten är avklarad och nu väntar föreläsning sen en mängd andra saker...spännande...tjingeling så länge!

2 kommentarer:

Vida sa...

Oj, vad det händer saker hos dig.. ska bli spännande att se vart du landar..
Kramar från Liv

Lena sa...

Vad är det för kurs du går? Den låter intressant, och på en så vacker plats!!!!
Var det på Konsum i Särna du köpte tavlan? Det är en obligatorisk affär för mej att gå in i om vi är där krokarna och långhandla för att lyssna på den underbara dialekten hi hi :))

Kram och fin dag på dej / Lena