"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

onsdag 26 juni 2013

Dålig dag

Less,omotiverad,sorgsen och tung i sinnet.. Sugen...så kan dagen sammanfattas...dålig natt också...känslan av otillräcklighet då det ena efter det andra brevet dimper in i mailen med tack för visat intresse. Mötet jag hade inplanterat och såg fram emot ställdes in och förstår inte vägriktningen riktigt...känner mej om mer än vanligt förvirrad idag...även om jag gjort en målbild i dag och också riktat in kursen för mitt liv.

I ärlighetens namn
 så har dagen varit rätt bra på flera sätt, även om jag i stunden haft lite dipp..-8cm i midjan, 2,5 cm mindre bukhöjd, bra värden på flera sätt, och - 1 cm på stussen. Bäst av allt är att värken minskat mycket och att jag orkade köra på löpbandet i 26 min i backlutning och i bra fart..har gympat, tränat backträning, cirkeltränat, promenerat och står upp fortfarande...tycker jag är fantastiskt!

Mina målbilder består i att ha ett liv fyllt av glädje,ork,harmoni,vara smalare så jag kan ha kläder som jag vill.Leva ett aktivt liv med skridskoåkning, ridning,fotoresor,pyssel, fritidshus,vänner och mina nära och kära.Och naturligtvis vill jag ha mindre värk och få vara friskare så jag kan sitta på min flotte en vacker sommarkväll och bara njuta....och ha semester från det jobb jag hoppas att få inom en snar framtid!

Ja nu är det så fiffigt sååå att jag har tränat både mindfullness och acceptans idag och bäst av allt...i morgon är det en ny dag, fylld av saker som inte var med idag! De ni, kan även göra en dystergök som mej glad! Tjingeling så länge.

4 kommentarer:

Linda sa...

Alla har vi våra nedgångar, men strongt jobbat av dig. Wohoo!!! Kraaam

Nina Lindh sa...

Kanske har för många mål i tanke samtidigt? Då kan man dippa för att det blir för jobbigt.

Kanske är meningen att du ska vara ledig i sommar och ta hand om dig.

Om det inte vore så jädra långt kunde du kommit till mig på jobbet och fikat. Det var länge sedan vi sågs nu.

Kraaaaaaaaaaaaam1

Di sa...

Linda:tack :) kram
Nina: vem vet när vi dyker upp ! Kramen

Maria sa...

Bra jobbat! Förändringar leder gärna till lite upp och ner i humöret innan allt faller på plats. <3