"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

tisdag 5 december 2017

Är vi i värmen igen! Åkte i söndags till min pappa och hans fru. Ett möte fyllt av olika känslor men nu känns det bra utifrån det beslut jag tog efter mötet. Nu vet jag vem han är och hur han har det. Det är nog 10 år sen jag träffade dem sist. Och ja förmodligen den sista nu. Accepterar att han inte har så mkt intresse  för varesig mig eller mina barn och barnbarn utan helt ägnar sig åt den bonusfamilj han har. Iof tror jag att ett av dem är hans men ja vem vet. Min syster har har han heller inte mkt intresse för och det kan jag tycka är så tråkigt hon har ju ändå växt upp med honom. Nå kan inte göra ngt mer åt det. 

Sen fortsatte vi mot Arlanda och hotellet vi skulle sova på. Åt middag och somnade. Vaken igen kl halv 5 åt frukost och iväg med bussen till Arlanda och flyget. En timme sena i starten gjorde hela dagen sen. Men till slut hamnade vi på hotellet. En förvånad personal gav oss nyckel till vårt rum... ett rum som låg i den finare delen av hotellet. Sentido... och så sa han att det var inte vanligt att få bo där😃 ja jag hade klagat på sängen sist i ett Mail till hotellet och därav vårt boende... kylen funkade inte så ringde och fick det bytt på 5 min... sen brakade helvetet löst med musik😳 lät som om de spelade i hallen...vaknade av smällare som lät som automatgevär fyrverkeriet var igång... och jag var vaken länge trots att jag var såååå trött. Sängen var ju heller inte mkt bättre än sist... nå någonting säger mig att vi kanske ska åka till ett annat ställe nästa gång 😂😂. 

Ska inte klaga på allt för solen skiner och blåste hårt idag så havet kunde vi inte vara i men njöt av allt annat istället. Vi har rätt kul Mojen och jag med mkt skratt och samtal om konstiga saker....Vuxenbaren, solen,drinkar, mat och omgivningen. Mest av allt njuter jag av att värken försvunnit ut ur mina händer och kropp. Otroligt fast det blåst så idag. Hade det varit hemma har jag fått äta värktabletter istället. 

Nå imorgon är en ny dag här i värmen på Fuertoventura och återkommer ❤️Tjingeling 

Inga kommentarer: