"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

torsdag 11 mars 2021

 Livet på en pinne...

Ja dagarna går och året följer med. Jag är på hemorten och fortsätter arbetet på 50% men snart är det slut antar jag då dr inte är så intresserad av att jag är sjuk...tungt.. men det får bli som det blir, accepterar att jag måste återvända till heltid snart. Det får gå som det går. Har ett år kvar till att kunna gå i pension om det är så att detta inte håller....jag har ju klarat det ett tag förr så håll tummarna för att det ska fungera.


Har sökt jobb under senaste månaderna vilket är skittufft. Tar mkt energi att göra det och inte förbättrar det situationen heller. Just nu är vädret skit för kroppen värker mer än den ska i alla svängningar som är varmt, kallt, blåst, storm osv....Förhoppningsvis blir det bättre i vår sommar med värken också.

Saknar barnen väldigt mkt och barnbarnen som växer och utvecklas. De fattas mig. MEN pandemin är inte över på långa vägar än. Nu har man ändå börjat vaccinera men för oss dröjer det, eller åtminstone för min del. Jag får längta....Ev kanske vi kan åka en sväng till påsk och träffas ute, men kanske....vi får se.

Med skräckblandad förtjusning så får vi tillökning i familjen efter långt beslut och stor vånda...i morgon kommer Dalkullans Sesam och Dalkullans Sinatra till oss. De är bröder och 14 veckor idag. Skogkatter som vi hittat här i Borlänge. Helt underbara...💙 Det som hindrat oss har varit allergierna och hur vi ska hantera detta med barn och barnbarnen. Men vi har hittat lösning så nu kör vi ngt vi båda längtat efter och speciellt Mojen då...jag tänkte vi skulle vänta för jag såg alla hinder...men ibland får man nya möjligheter.


Ja livet med små kissar blir inte riktigt som förr, men intressant fortsättning följer...bilder kommer också så småningom. Att det blev 2 nu var kanske inte tänkt, men ödet ville annat...Sinatra bet mej första gången kärleksfullt så ....Sesam var gul vilket Mojen sagt var kravet...och han var den som var ledig då först...De kommer inte ha sina vackra namn till vardags...det blir Frank och Folke...i smeknamn...

Så tar vi morgondagens möte med chef också så blir det fulländat en fredag i mars....Tjingeling...ta hand om er och håll avståndet i Covid 19 tid....💓

Inga kommentarer: