"Mihmet Credo -"Jag tror på mig själv"

tisdag 15 maj 2018

Ser på dem

Och ler, de fyller mitt hjärta med glädje. Videosnuttar, skratt, småbarnen jag älskar. Barnbilder med ljuvlig glädje fyller mitt förråd. Längtan ploppar upp och får svälja saknaden hårt...

Men idag ler solen igen och kroppen är redo för en ny dag trots gårdagen...en skitmåndag. Efter långledighet över kristihimmelsfärd. Skönt med fysiskt jobb i familjens gemensamma sommarhus. Det skottades grus, krattades, snickrades och målades i solsken och lite regn. Däremellan bjöds det på god mat och skratt. Vila i stillhetens tecken trots arbetet. Utedasset står där så fint nu. Det gick undan och tackade Gud för vår stora bil som kunde frakta dörren så allt blev klart till midsommar som vi ska fira där uppe.

Vi har även hunnit med att vara i norr först för att hjälpa dotten med att få till köket men också för att träffa barnbarnen. Fick många fina timmar med dem❤️. Så mysigt. 

Förrförra helgen åkte vi och startade stugan och vattenmassorna går inte att beskriva med ord i år. Badtunnan ligger i vatten i sjön och hela trädäcket likaså. Båten har vi försökt laga nu och vi får se om det går att flytta ut vattnet i helgen eller om vi får vänta. Iallafall var den helgen en skön avkoppling från vardagen med sol och fågelkvitter. Nu är den årstiden som är så vacker och skör med grönskande knoppar och skir växtkraft. En perfekt tid att njuta och fixa saker inför sommaren. 

En ny helg på landet väntar och ser ut att bli vackert väder igen🙏🏻 Tjingeling och sköt om er❤️livet är nu!


Inga kommentarer: